Ydelser

Reinvester rejsebudgettet i det digitale salgsarbejde

Jeg har det lidt med lufthavne, som cirkusheste har det med savsmuld.  Jeg elsker det. Jeg elsker turen gennem security, jeg elsker travlheden og menneskevrimlen, som konstant er i bevægelse. Men dét at rejse har fået en helt ny betydning takket være covid-19, og det giver stof til eftertanke.

Læs hele indlægget her

Snart begynder en ny hverdag, men med "new normal" og "new talent"

Snart begynder en helt ny hverdag – the NEW NORMAL. Økonomien skal genstartes og både den grønne omstilling og sundhedsmæssige dagsorden må forventes at blive væsentlige løftestænger.

Læs hele indlægget her

vimavima, mie krog, strategisk rådgivning, bestyrelser, forretningsudvikling, undervisning, foredrag

Det skal du forvente af bestyrelsen i en corona-tid

Danske bestyrelser er for alvor kommet i arbejdstøjet. Som bestyrelsesformand og medlem i flere SMV-virksomheder har de seneste uger budt på mærkbare ændringer. Fra langsigtede strategiske ambitioner fokuserer vores dialoger nu på den helt nære fremtid.

Læs hele indlægget her

Nogle gange hænger tingene bare sammen på en ganske særlig måde. Det var den oplevelse, jeg gik hjem med i går, da vi havde sommermøde med Bestyrelseskvinder i Vest hos Plantorama i Egå. Min begejstring for bestyrelsesarbejde, for flere kvinder i topledelse, inspirerende detailhandel og strategiarbejde gik pludselig op i en højere enhed.

Læs hele indlægget her

Tak - og mere af det

Mellem alle de digitale generalforsamlinger, krisemøder og sparringsmøder den forgangne uge har budt på, har det været uundgåeligt at følge med i, hvordan Danmark tackler krisen. Efter min bedste overbevisning er der mindst fem ting, der står ud, og som vi forhåbentlig holder fast i – også når krisen har toppet

Læs hele indlægget her

vimavima, mie krog, strategisk rådgivning, bestyrelse

Fra lønmodtager til selvstændig

For fire år siden tog jeg springet, og sagde farvel til en tryg karriere med fast løn, firmabil og fryns, og sagde goddag til en vild og vidunderlig rejse, som er resulteret i min egen virksomhed Vimavima. Derfor har jeg reflekteret over skiftet fra lønmodtager til selvstændig, og alt det andet der følger med.

Læs hele indlægget her

Wake up and smell the coffee

Jeg har netop afsluttet læsningen af den seneste rapport fra Diversity Council, hvor Boston Consulting Group er bidragsyder og analysepartner, omkring hvordan ledere over hele verden ser fremtiden. Analysen tegner en interessant sammenhæng og model, som placerer Danmark i gruppen af lande, som falder i kategorien  ”Wake up’s”.

Læs hele indlægget her

Nye bestyrelseskandidater?

Historisk set er 95% af samtlige bestyrelsesposter i Danmark blevet besat gennem formandens eller ejerlederens netværk. Principielt meget forståelig – så man hurtig har kunne oparbejde en stærk relation. Fremtidens udfordringer stiller dog krav om helt nye kompetencer i bestyrelsen…

Læs hele indlægget her

Det er sund fornuft - tre observationer om kvindelige ledere

Jeg har gennem de sidste 15 år som leder, været optaget af, at forstå hvorfor jeg typisk var en af de få kvinder i rummet, når der var møder i ledergruppen, i direktionen, i bestyrelsen, i netværket eller på konferencer.

Læs hele indlægget her

VIMAVIMA HAR BLANDT ANDET SAMARBEJDET MED