Unfold your potential and power

Udvikling af kvindelige toplederes og bestyrelsesmedlemmers Potentiale og Power er kernen i dette intensive udviklingsprogram.  Forløbet er skræddersyet til kvinder, som har ambitioner om at bruge deres tunge ledelseskompetencer og erfaringer i topledelse og bestyrelsessammenhæng – med bedst mulig autoritet og gennemslagskraft. 

Programmet er intensivt og målrettet din helt personlige ledelsesudvikling og giver samtidig en faglig og social base med et nært netværk af ligeværdige kvinder, som har lignende mål med udviklingen af deres personlige karriere.

Forløbet udbydes i samarbejde med Jette Lindhard – Direktør UKON.

Næste kursusstart med ledige pladser: December 2022.

Læs mere her

AROS Business Academy – Mini MBA

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt.

Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse. Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer efter din uddannelse. Mulighed for tilkøb af ECTS-givende eksamen.

Jeg underviser på Mini MBA Lederuddannelsens modul 3 i personaleledelse og mennesket i den moderne private og offentlige organisation. Herunder også organisationsudvikling, team-ledelse, selvledelse og coaching.

Læs mere her