Virksomheder og ledere i vækst

Vimavima er strategisk rådgivning til den ejerledede virksomhed i bevægelse.

I samarbejde med kompetente kolleger og samarbejdspartnere, der lige som jeg har valgt at bringe vores kompetencer i spil som selvstændig konsulenter, kan mindre og mellemstore virksomheder få glæde af vores specialer – målrettet og fleksibelt.

Vi skræddersyer rådgivningen til opgaven – uanset om det handler om at tage det helt store strategiske skridt eller at få finpudset fundamentet for fremtidens kundevendte strategi.

Læs nyheder fra Vimavima her, og se presseomtaler her

At hjælpe så mange små- og mellemstore virksomheder og deres ledere som muligt med, at realisere deres forretningsmæssige potentiale i et hurtigt og foranderligt marked – skridt for skridt. 

I ejerledede virksomheder findes en sjælden passion og skabertrang. Vi bidrager til at få det til at folde sig ud og vokse. Vi sætter fokus på forretningsudvikling gennem internationalisering og digitalisering og hjælper med at sætte retning i strategien, skabe resultater i forretningen og relationer i organisationen.

Vi drives af at støtte og hjælpe virksomheder og ledere i bevægelse og udvikling. Vi forstår og respekterer at god ledelse og stærke resultater kræver vidvinkel – evnen til at favne bredt og skabe sammenhænge. Vi drives af at bringe mennesker og kompetencer sammen i bestyrelsen, i projektet eller i teamet. Som organisation drives vi af at være aktive og skabe værdi for den enkelte kunde, det enkelte projekt, den enkelte relation. At vide, at vi gør en forskel.

vimavima, mie krog, strategisk rådgivning, bestyrelser, forretningsudvikling, undervisning, foredrag

MIE KROGStrategisk sparringspartner, bestyrelsesformand og foredragsholder

Jeg har mere end 20 års erfaring med forretningsudvikling, konceptudvikling, branding, marketing og salgsledelse fra det øverste niveau i virksomheder såsom JYSK, LEGO, Salling Group, IDdesign og KiMs. Den røde tråd i min erhvervskarriere har været det kundevendte fokus i både salg, branding og digital udvikling.  

Jeg har i dag bevidst fokus på SMV segmentet gennem konsulentarbejde, da jeg gerne vil bidrage til at løfte det store potentiale, som findes her gennem professionalisering, internationalisering og digitalisering.  

Jeg er initiativtager bag netværket Bestyrelseskvinder, der blev stiftet i 2016. Jeg er desuden co-founder og partner i bestyrelsesrekrutteringsportalen SelectionF.

TLF.: +45 5378 1606
MAIL: miekrog@vimavima.com
LinkedIn

Bestyrelsesposter

Jeg har gennem de sidste 15 år opbygget en omfattende bestyrelseserfaring og er aktiv i følgende bestyrelser:

 

Nuværende bestyrelsesposter:
– Formand Letbanen, 2021
– Formand Sinful, 2021
– Formand, All Styles, 2017
– Formand, Kentaur, 2016
_ Formand Ruths Hotel, 2017
– Medlem Nykredit, 2021
– Medlem, Imerco, 2020
– Medlem, Repræsentantskabet Forenet Kredit, 2019
– Medlem, Plantorama, 2016
– Medlem, Republica, 2016

Tidligere bestyrelsesposter:
– Formand, Y-connection, 2016
– Medlem, Flügger, 2015
– Medlem, Chromaviso, 2015
– Medlem, Hammel Furniture, 2017
– Medlem, Carecall, 2018
– Medlem, PlusKort, 2016
– Formand, Vestergaard Group
– Næstformand, DGI Byen, 2016
– Næstformand, Dansk Boligbyg
– Medlem, Coastzone
– Medlem, Konsulenthuset ballisager
– Medlem, Altan.dk
– Medlem, No Zebra
– Medlem, Bureau List
– Medlem, Dacapo Teateret